, ,

Forum για την Πλαστική Χειρουργική

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010 Leave a Comment

 Νέο forum στο οποίο μπορείτε λαμβάνετε απαντήσεις σε όλες τις απορίες σας που αφορούν στην Πλαστική Χειρουργική, από τον Πλαστικό Χειρουργό, Νίκο Νεοφώτιστο.



Για να μεταβείτε στο forum ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

4 σχόλια »

  • Ανώνυμος said:  

    kalhspera!!eimai 21 hronwn k antimetwpizw 1 provlhma aisthitikhs.oi eswterikes gwnies twn matiwn mou einai ek geneths lathos shimatismenes,kathws kaluptontontai ap'to anwthen derma!tha ithela na me enhmerwsete gia to eidos ths epemvashs, pou tha mporousa na akolouthisw,gia to an einai epwdunh,epikundunh,hronovora,alla k gia to kostos!euharistw ek twn proterwn!

  • ΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ said:  

    Συνήθως η λύση στο πρόβλημά σας έτσι όπως μου το περιγράφετε είναι η βλεφαροπλαστική. Για τα υπόλοιπα θα χρειαστεί να σας δω και να σας εξετάσω προκειμένου να σας απαντήσω με ακρίβεια.

  • Ανώνυμος said:  

    Καλησπερα!Ειμαι συναδεφος και γραφω εκ μερους της Μητερας μου.Εχει υποστει ενα τραυμα στη βυκανητικη χωρα,εχει κοπει με οξυαιχμο αντικειμενο το οποιο επεσε απο οικοδομη.Τωρα,μετα απο τρεις μηνες, αφου επουλωθηκε, εχει παραμορφωθει η περιοχη αυτη με μια εντονη υποσκαφη στο κεντρο του ουλοδη ιστου,με ενα εντονο αισθητικο προβλημα.Τι μπορει να γινει στην περιπτωση αυτη?διορθωνεται με καποιο δερματικο αυτομοσχευμα? ή γινεται καποιου ειδους Ζ τομης στην περιοχη? Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

  • ΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ said:  

    Καλησπέρα,
    Υπάρχουν διάφορες λύσεις για το πρόβλημα που μου περιγράφετε αλλά δεν μπορώ να σας προτείνω κάποια αν πρώτα δεν το δω ο ίδιος! Σαν συνάδελφος πιστεύω να με καταλαβαίνετε!

  • Leave your response!