Η φιλοσοφία μας

Είναι σημαντικό για εμάς να γνωρίσουμε τους/τις ασθενείς μας, να αφιερώσουμε χρόνο στη συζήτηση των αισθητικών αναγκών σας, καθώς και να απαντήσουμε διεξοδικά στις απορίες σας. Στόχος μας είναι να αισθανθείτε άνετα, γι'αυτό έχουμε δημιουργήσει έναν σύγχρονο χώρο για να σας δεχτούμε, που ενώ τηρεί τις διεθνής προδιαγραφές, σε τίποτα δεν θυμίζει ένα κλασσικό ιατρείο. Θα ακούσουμε προσεκτικά το πρόβλημα σας και τις προσδοκίες σας ,θα σας προτείνουμε τις εναλλακτικές,θα εξηγηθούν οι διαδικασίες και θα συναποφασίσουμε για το ποιά απ΄όλες είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση για κάθε περίπτωση. Στόχος μας είναι να κατανοήσουμε τις επιθυμίες και τις ανησυχίες σας σε βάθος, με μια καλλιτεχνική ματιά και προσήλωση στη λεπτομέρεια.

Εύκολος Προγραμματισμός Ραντεβού

Τώρα μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας πολύ εύκολα, στέλνοντας απλά ένα e-mail στοneofotistos@gmail.com διευκρινίζοντας τα στοιχεία σας καθώς και την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε.

Εναλλακτικά καλέστε στο 210-6456532 για τον προγραμματισμό του ραντεβού σας

Το Ραντεβού σας

Προτείνουμε να έρθετε προετοιμασμένοι στο ραντεβού σας με τον Ιατρό, έχοντας καταγράψει τις απορίες σας και έχοντας μαζί σας αποκόμματα περιοδικών και φωτογραφίες με αποτελέσματα αισθητικών επεμβάσεων που σας άρεσαν ή ακόμα καλύτερα και αυτά που δεν σας άρεσαν.
Περιμένουμε να σας γνωρίσουμε και να σας δώσουμε τις λύσεις για να πετύχετε τους στόχους σας.

Το Ιατρείο:Φωτογραφικό Άλμπουμ,Video

Στόχος μας είναι να αισθανθείτε άνετα, γι'αυτό έχουμε δημιουργήσει έναν σύγχρονο χώρο για να σας δεχτούμε, που ενώ τηρεί τις διεθνείς προδιαγραφές, σε τίποτα δεν θυμίζει ένα κλασσικό ιατρείο.Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στην Αθήνα,σε ένα από τα πιο όμορφα κτήρια της Βασ.Σοφίας, δίπλα στην Αμερικανική Πρεσβεία, και η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη τόσο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (μετρό: Μέγαρο Μουσικής, λεωφορεία: Πλατεία Μαβίλη) όσο και με το αυτοκίνητό σας (parking: οδ.Δορυλαίου, οδ.Χατζηκώστα).
Ελληνικη εταιρεια πλαστικης, επανορθωτικης και αισθητικης χειρουργικης

Read the full story