, , ,

Νέα μέθοδος για την Αυξητική Μαστού: Συνδυασμός με Κοιλιοπλαστική και με περιορισμένες ουλές

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011 Leave a Comment


Η ασθενής υποβάλλεται σε κοιλιοπλαστική και ταυτόχρονα σε αυξητική επέμβαση μαστών με τοποθέτηση προθέσεων σιλικόνης. Όλα αυτά πραγματοποιούνται μέσω μίας και μοναδικής τομής. Απευθύνεται σε γυναίκες που θέλουν να αυξήσουν το μέγεθος των μαστών τους ή να ανορθώσουν «άδειους» πτωτικούς μαστούς και ταυτόχρονα να απαλλαγούν από την περίσσια δέρματος και λίπους της κοιλιάς. Το βασικότερο πλεονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχουν καθόλου τομές , άρα και ουλές στους μαστούς.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Γίνεται εκτομή της περίσσειας του δέρματος και του λίπους από τον ομφαλό μέχρι την ηβική σύμφυση, υπό γενική νάρκωση. Από την ίδια τομή τοποθετούνται και οι προθέσεις μαστών. Η μοναδική ουλή η οποία υπάρχει είναι αυτή της κοιλιοπλαστικής η οποία είναι λίγο πάνω από το τριχωτό του εφηβαίου. Η ασθενής παραμένει στην κλινική για 1 ή 2 βράδια. Κατόπιν αφαιρούνται οι παροχετεύσεις και μπορεί να συνεχίσει την ανάρρωση στο σπίτι.

ΑΝΑΡΡΩΣΗ

Μετεγχειρητικά ο πόνος ελέγχεται πλήρως με παυσίπονα. Ο χρόνος ανάρρωσης ανέρχεται σε 7 έως 30 ημέρες, οπότε και μπορεί να επανέλθει στην εργασία της. Οι παρενέργειες και οι επιπλοκές είναι σπάνιες και μπορούν σε δεύτερο χρόνο να αντιμετωπιστούν, εφόσον προκύψουν. Για 3-4 εβδομάδες συστήνεται να φοράει ιατρικό κορσέ, ιατρικό σουτιέν και να αποφεύγει την σωματική άσκηση. Τα αποτελέσματα αυτής της τεχνικής είναι εντυπωσιακά, και ο δείκτης ικανοποίησης των γυναικών αυτών πολύ υψηλός.





1 σχόλια »

  • Ανώνυμος said:  

    mono poy to eida niotho ton pono!!!!

  • Leave your response!