,

Πώς να διατηρήσετε νεανικό το δέρμα σας

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010 Leave a Comment


1) Πρέπει να κάνεις συχνά απολέπιση. Το ιδανικό θα ήταν να κάνεις μία φορά την εβδομάδα αν μπορείς να βρεις χρόνο.Τα απολεπιστικά προϊόντα βοηθούν την επιδερμίδα να απομακρύνει  τα νεκρά κύτταρα και να αναδείξει τη χαμένη λάμψη της. 


2)Μην πειράζεις τα σπυράκια σου.Όταν σπας τα σπυράκια σου κάνεις τις φυσικές ρυτίδες πιο βαθιές και αποκτάς και μικρές ουλές. Οπότε καλύτερα να σταματήσεις αυτό το κακό συνήθειο. 


3)Το κάπνισμα είναι άλλη μία συνήθεια που είναι πολύ βλαβερή για το δέρμα. Καταστρέφει το δέρμα όπως ακριβώς και ο ήλιος μόνο που το κάνει πολύ πιο γρήγορα. Λόγω της πίσσας το δέρμα σκουραίνει και αλλοιώνεται. 

4)Φόρα αντιηλιακό συνέχεια, είναι γνωστό ότι ο ήλιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την γήρανση του δέρματος. Οι υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου  αλλοιώνουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη, δύο στοιχεία που διατηρούν το δέρμα σφριγηλό και απαλό. Προτίμησε αντηλιακά μεσαίου δείκτη προστασίας και άπλωσε τα στο δέρμα σου 15 λεπτά πριν από την έκθεσή σου στο ήλιο.

5)Κάνε καθαρισμό με Α υδροξέα. Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και αποφράσσει τους πόρους και τα μαύρα στίγματα.

6) Πρέπει να πλένετε το πρόσωπό σας, διότι σύμφωνα με τους ειδικούς, στο δέρμα συσσωρεύονται καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας ρύποι. Επομένως, ένα καλό πλύσιμο κάθε βράδυ έχει ως αποτέλεσμα την προστασία του δέρματος από τυχόν ερεθιστικές ουσίες.

0 σχόλια »

Leave your response!