, ,

13 συχνές ερωτήσεις για τη μεσοθεραπεία σώματος

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011 Leave a Comment


1.Τί είναι η Μεσοθεραπεία σώματος?

μεσοθεραπεία σώματος,κυτταρίτιδαΕίναι μια ενέσιμη επαναλαμβανόμενη θεραπεία η οποία βοηθά να αντιμετωπίσουμε μικρές ατέλειες του σώματός μας

2.Σε ποιά σημεία του σώματος εφαρμόζεται?

Κυρίως στους μηρούς και τους γλουτούς, αλλά και όπου υπάρχει πρόβλημα κυτταρίτιδας και τοπικής συσσόρευσης λίπους.

3.Από ποιά ηλικία μπορώ να ξεκινήσω μεσοθεραπεία?

Το πρόβλημα της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, αρχίζει να εμφανίζεται προς το τέλος της εφηβίας και την αρχή της ενηλικίωσης.Όσο νωρίτερα το προλάβει κανείς, τόσο καλύτερα.

4.Ποιές είναι οι ενδείξεις και τι αντιμετωπίζει η μεσοθεραπεία?

αποτελέσματα μεσοθεραπείαςΗ μεσοθεραπεία σώματος βελτιώνει το ανάγλυφο και το περίγραμμα του σώματος μας. Είναι η μοναδική μη επεμβατική θεραπεία που μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.

5.Πόσες συνεδρίες πρέπει να κάνω για να έχω τα καλύτερα αποτελέσματα?

Απαιτούνται 6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 15 ημερών, συνολικά δηλαδή, η διάρκεια της θεραπείας είναι 2 μήνες. Κατόπιν αυτού, μπορεί να χρειαστεί 1-2 συνεδρίες το χρόνο για συντήρηση.

6.Πότε θα δώ αποτελέσματα?

χαλάρωση,λίπος,τοπικό πάχοςΤα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κι'όλας συνεδρία. Για να έχουν όμως διάρκεια απαιτείται ένας πλήρης κύκλος 2 μηνών.

7.Θα πονέσω?

Η θεραπεία γίνεται με μικροσκοπική βελόνα, αλλά λόγω της μεγάλης επιφάνειας, η όλη διαδικασία γίνεται μετά την εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας η οποία και την καθιστά ανόδυνη.

8.Πόσο διαρκεί η θεραπεία?

Η εφαρμογή στους μηρούς και τους γλουτούς, διαρκεί περίπου 20 λεπτά.

9.Θα μπορέσω να επιστρέψω στην εργασία μου μετά?

ενέσιμη μεσοθεραπείαΤο μόνο πρόβλημα που θα δημιουργήσει η μεσοθεραπεία σώματος είναι οι εκχυμώσεις (μελανιές) που θα εμφανιστούν στη περιοχή της εφαρμογής και θα παραμείνουν για μία περίπου εβδομάδα

10.Τι πρέπει να προσέξω μετά?

Λόγω των πολλών μικοενέσεων πρέπει το δέρμα να διατηρηθεί καθαρό για 12-24ώρες και να μην γίνει χρήση κρεμών και και καλλυντικών.

11.Τι παρενέργειες έχει η μεσοθεραπεία σώματος?

Σοβαρές παρενέργειες δεν έχουν αναφερθεί στη βιβλιογραφία. Μικρά οιδήματα,εκχυμώσεις και ερυθρότητα στην περιοχή υποχωρούν.

12.Ποιά εποχή είναι η καλύτερη για να κάνω μεσοθεραπεία?

κυτταρίτιδα,τοπικό πάχοςΚαλύτερα να προγραμματιστεί ώστε ο κύκλος των δύο μηνών να μην γίνει καλοκαίρι, λόγω των εκχυμώσεων που δημιουργούνται στην περιοχή, και είναι ορατές όταν φοράμε μαγιώ.

13.Λιποαναρόφηση ή Μεσοθεραπεία?

Πρόκειται για δύο διαφορετικές θεραπείες,η μια επεμβατική,η άλλη μη,που απευθείνονται σε διαφορετικούς ασθενείς.Ανάλογα με το πρόβλημα, όταν δεν αρκεί η μεσοθεραπεία, επεμβένουμε με λιποαναρόφηση.

0 σχόλια »

Leave your response!