Πέθανε ύστερα από απαγορευμένη "θεραπεία" που έγινε σε ξενοδοχείο !!!

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011 Leave a Comment


Ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να προβεί στην επέμβαση

Οι αστυνομικές αρχές της Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ ερευνούν το θάνατο μίας βρετανίδας φοιτήτριας 20 ετών που πέθανε λίγες ώρες αφού έκανε ένεση σιλικόνης σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης.


Η Κλόντια Αντούσεϊ πέθανε σε νοσοκομείο του Ντέλαγουερ χθες το πρωί λίγες ώρες αφού έκανε ένεση σιλικόνης προκειμένου να αυξήσει το μέγεθος των οπισθίων της, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο.

Έχει εκδοθεί ένταλμα έρευνας για το ξενοδοχείο, στο οποίο η αστυνομία πιστεύει ότι δύο γυναίκες έκαναν παράνομα αυτού του είδους τις επεμβάσεις.

Η Αντούσεϊ ταξίδευε μαζί με ακόμη τρεις βρετανίδες φοιτήτριες, μία από τις οποίες είχε επίσης κάνει ενέσεις σιλικόνης στους γλουτούς, σύμφωνα πάντα με το NBC, μία επέμβαση για την οποία πλήρωσε 1.800 δολάρια.

Σύμφωνα με την προκαταρκτική ιατρική έκθεση η αιτία θανάτου της Αντούσεϊ είναι η έγχυση σιλικόνης στο αγγειακό της σύστημα, γεγονός που της προκάλεσε εμβολή.


Η έγχυση υγρής σιλικόνης απαγορεύεται αυστηρά και δεν εφαρμόζεται ποτέ από Πλαστικούς Χειρουργούς λόγω των εμβολών που μπορεί να προκαλέσει αλλά και της δημιουργίας "σιλικονομάτων " που προκαλούν δυσμορφίες και δεν γίνεται να αφαιρεθούν. Πρόσφατα υπήρξε και θάνατος στην Βραζιλία μετά από έγχυση υαλουρονικού οξέος στους γλουτούς για αύξηση όγκου. Είναι άλλη μια θεραπεία που δεν πρέπει κατά την γνώμη μας να εφαρμόζεται.

0 σχόλια »

Leave your response!