, , ,

Πλαστική Χειρουργική-Οικονομικά

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011 Leave a Comment


Δυστυχώς δεν είναι δυνατό, ούτε και δεοντολογικά σωστό να μάθετε τις τιμές από το internet ή το τηλέφωνο. Ο Πλαστικός Χειρουργός, όπως άλλωστε και κάθε ιατρός, δεν μπορεί να διαγνώσει το πρόβλημά σας χωρίς να σας έχει δει.  Ούτε θα πρέπει να πιστεύετε τις τιμές που κυκλοφορούν στα περιοδικά ή στο διαδίκτυο, συνήθως απέχουν πολύ από την πραγματικότητα, είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω όπως διαπιστώνουν οι ασθενείς στην πρώτη επίσκεψη. Η γκάμα των επεμβάσεων και των θεραπειών είναι μεγάλη και οι πιό απλές ξεκινούν από 100 ευρώ.

Το κόστος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες που πρέπει να συζητήσετε με τον Πλαστικό Χειρουργό σας, στην πρώτη επίσκεψη. Το είδος της επέμβασης, ο χρόνος νοσηλείας, το είδος της αναισθησίας τα αναλώσιμα και τα φάρμακα που θα χρειαστούν, ο χώρος που θα γίνει η επέμβαση η μετεγχειρητική παρακολούθηση καθώς και το ιστορικό του ασθενούς είναι μερικοί μόνο από τους παράγοντες που καθορίζουν την τελική τιμή, και μπορούν να συνυπολογισθούν μόνο σε ραντεβού με τον ιατρό.
Το κόστος είναι σημαντικός παράγων στην επιλογή Πλαστικού Χειρουργού, αλλά θα πρέπει να προσέξετε γιατί πολλές φορές οι χαμηλές τιμές κρύβουν παγίδες.
Θα θέλατε να σας χειρουργήσει ένας Πλαστικός Χειρουργός που κάνει εκπτώσεις?

Οι συναλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν ως εξής:

  • άμεση εξόφληση
  • σύμβαση με ΟΠΑΔ
  • e-banking (Eurobank, Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς, Millenium Bank)
  • με ιδιωτική ασφάλεια. Λόγω της μεγάλης ποικιλίας ασφαλιστικών συμβολαίων,  ενημερωθείτε από τον ασφαλιστή σας, αν καλύπτεται η επέμβαση που σκέφτεστε να κάνετε
  • μέσω πιστωτικών καρτών (Visa, Electron Visa, Mastercard, American Express)
  • για τις επαναλαμβανόμενες θεραπείες υπάρχει και η δυνατότητα εξόφλησης με πιστωτική κάρτα σε άτοκες δόσεις

0 σχόλια »

Leave your response!