Κρέμα Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2011 Leave a Comment


Ο Πλαστικός Χειρουργός Νίκος Νεοφώτιστος σε συνεργασία με την γεραμανική εταιρία καλλυντικών προϊόντων Dermaviduals, δημιούργησε αυτήν την νέα κρέμα προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ. Το Υλουρονικό Οξύ που χρησιμοποιείται στις αντιγηραντικές θεραπείες, είναι ένα έντονα υδρόφιλο μόριο το οποίο μπορεί και συγκρατεί νερό μέχρι και 20 φορές το βάρος του.  Η χρήση αυτού του τόσο επιτυχημένου υλικού στην αντιγήρανση τώρα και στις κρέμες προσώπου, αποτελεί την τελευταία εξέλιξη στον τομέα της πρόληψης της γήρανσης του δέρματος.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες καλέστε στο: 210-6456532

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ:

100% ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΑ

Τα προϊόντα dermaviduals® έχουν δημιουργηθεί εφαρμόζοντας καινοτόμα μέθοδο έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής με αποτέλεσμα να διατίθενται για πρώτη φορά καλλυντικά προϊόντα χωρίς ανεπιθύμητα πρόσθετα, όπως: συντηρητικά, αρώματα, χρωστικές, αμίνες, γαλακτωματοποιητές, σιλικόνες και παραφινέλαια. Ειδικότερα σύγχρονες δερματολογικές μελέτες αναφέρουν ότι έχουν παρουσιασθεί αρκετές περιπτώσεις αλλεργικών αντιδράσεων μετά από χρήση καλλυντικών οφειλόμενες κατά κύριο λόγο σε περιεχόμενες ουσίες όπως αρώματα, συντηρητικά, χρωστικές και γαλακτωματοποιητές.

100% ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ DMS®

Τα δερμοκαλλυντικά dermaviduals® έχουν αναπτυχθεί και παράγονται με βάση την κατοχυρωμένη με πατέντα τεχνολογία DMS® με την οποία επιτυγχάνεται σε σημαντικό βαθμό η προσομοίωση της δομής του δέρματος. Για την παραγωγή τους χρησιμοποιούνται φυσικές ουσίες όμοιες με εκείνες που περιέχει η δερματική μεμβράνη. Με τον τρόπο αυτό προστατεύεται ο δερματικός φραγμός και αποκαθίσταται πλήρως η ισορροπία του, αφού εφοδιάζεται μόνο με τα πολύτιμα εκείνα στοιχεία που έχει ανάγκη.

100% ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Τα προϊόντα dermaviduals® παράγονται και χρησιμοποιούνται άμεσα διατηρώντας αναλλοίωτα όλα τα συστατικά που περιέχουν - ακόμη και τα πιο ευαίσθητα από αυτά όπως βιταμίνες και ένζυμα - σε αντίθεση με τα υπόλοιπα καλλυντικά προϊόντα τα οποία μέχρι τη διάθεση τους στον τελικό καταναλωτή υφίστανται σημαντική απώλεια της δράσης των συστατικών τους.

0 σχόλια »

Leave your response!