, ,

Πηγές ω3

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011 Leave a Comment

Όσο πιο μικρή τόσο το καλύτεροΗ σαρδέλα κάνει καλό!
Οι γνωστές σε όλους μας σαρδέλες αποτελούν εξαιρετική πηγή Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, είναι γεμάτες βιταμίνη D και δεν έχουν τοξίνες όπως τα μεγαλύτερα ψάρια.Σύμφωνα με τους ειδικούς στα θέματα υγείας οι πελαγίσιες σαρδέλες συγκαταλέγονται ανάμεσα στις πιο υγιεινές τροφές που μπορεί να καταναλώσει κανείς ενώ μπορούν να πάρουν με άνεση τη θέση του τόνου.Είτε κονσερβοποιημένες είτε φρέσκες οι σαρδέλες αποτελούν ένα ιδανικό γεύμα για τον ανθρώπινο οργανισμό αφού μια μόνο σαρδέλα περιέχει 7,93 γραμμάρια πρωτεΐνης.


πηγή: newsbeast.gr

0 σχόλια »

Leave your response!