,

face control-Κρέμα Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ και Αλόη.

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012 Leave a Comment



Η νέα κρέμα προσώπου face control δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών του Πλαστικού Χειρουργού Νίκου Νεοφώτιστου, οι οποίοι ζητούσαν μια κρέμα εξειδικευμένα ενυδατική, διαφορετική από την πληθώρα των κρεμών του εμπορίου, να απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και να περιέχει καινοτόμα υλικά.
Η τάση της εποχής είναι να χρησιμοποιούνται νέα, σύγχρονα υλικά όπως το Υαλουρονικό Οξύ και η Αλόη. Το υαλουρονικό οξύ, πέρα από την ενέσιμη μορφή η οποία χρησιμοποιείται κατά κόρον στα ιατρεία των Πλαστικών Χειρουργών, μπορεί να αποτελέσει το βασικό συστατικό για μια κρέμα προσώπου λόγω της υδρόφιλης ιδιότητάς του. Συγκρατεί 20 φορές τον όγκο του σε νερό και με αυτόν τον τρόπο είναι το απόλυτο ενυδατικό στοιχείο για την επιδερμίδα.
Το εκχύλισμα Αλόης, το άλλο βασικό συστατικό της κρέμας face control είναι γνωστό και ευρέως διαδεδομένο για τις αναπλαστικές του ιδιότητες. Για αυτόν τον λόγο  χρησιμοποιείται ακόμα και  ανοιχτά τραύματα με σκοπό την επιτάχυνση της επούλωσης. Η ανάπλαση του δέρματος είναι αποτέλεσμα της δημιουργίας νέων κυττάρων, μηχανισμός ο οποίος επιταχύνεται από την δράση της Αλόης.
Αρχικά η κρέμα χρησιμοποιήθηκε μετά από χειρουργικές επεμβάσεις για την
ενυδάτωση των τομών, αλλά πολύ γρήγορα οι ασθενείς παρατήρησαν ότι η ενυδατική της δράση είναι ευεργετική και για το υπόλοιπο πρόσωπο. Έτσι άρχισαν να την χρησιμοποιούν και μετά την ανάρρωση τους, ως κρέμα ενυδάτωσης ημέρας αλλά και νύκτας.
Πλέον με την προσθήκη των νέων υλικών η face control αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή κρέμας προσώπου 24h, για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους επιδερμίδας. . Για ολοκληρωμένη φροντίδα και περιποίηση του προσώπου προτείνεται η συνδυαστική χρήση της face control με την κρέμα περιποίησης ματιών eye control.

0 σχόλια »

Leave your response!