, ,

Νέα Θεραπεία-Ενέσιμη Ενυδάτωση Προσώπου-Λαιμού-Ντεκολτέ

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012 Leave a Comment



Πρόκειται για μια νέα θεραπεία πολύ βαθιάς ενυδάτωσης που μπορεί να εφαρμοσθεί στο πρόσωπο, αλλά και να επεκταθεί  στο λαιμό και στο ντεκολτέ, ανάλογα με τις ανάγκες για ενυδάτωση αλλά και την ποιότητα του δέρματος.

Η θεραπεία προσφέρει λάμψη στο πρόσωπο, πολύ βαθειά ενυδάτωση που διαρκεί στο χρόνο και ανακουφίζει το ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα, είτε λόγω έκθεσης στον ήλιο ή το κρύο, είτε λόγω ηλικίας. Επίσης λειτουργεί προληπτικά, αποτρέποντας τη δημιουργία ρυτίδων μέσω της προστασίας που παρέχει η σωστή ενυδάτωση. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την θεραπεία των οριζόντιων ρυτίδων του λαιμού, εφαρμόζοντας μια ειδική τεχνική, την έγχυση δίκην «κολλιέ μαργαριταριών».
Δεν υπάρχει όριο ηλικίας για την έναρξη της θεραπείας, καθώς η ένδειξη είναι η αφυδάτωση του δέρματος και η πρόληψή της. Είναι από τις πιο απλές θεραπείες της Πλαστικής Χειρουργικής και γίνεται σε όλες τις ηλικίες, ακόμα και τις πιο μικρές. Αποτελλεί την πρώτη θεραπεία που μπορεί να κάνει κάποιος για να καθυστερήσει τα σημάδια της γήρανσης.
Στο πρόσωπο και τον λαιμό, χρησιμοποιούμε το νεότερο σκεύασμα της πολύ γνωστής και αξιόπιστης εταιρίας Juvederm η οποία λειτουργεί στο πλαίσιο της αισθητικής ιατρικής επι χρόνια και παράγει επίσης τα ομώνυμα πολύ επιτυχημένα και ασφαλή προϊόντα Υαλουρονικού Οξέος. Η ενυδάτωση του ντεκολτέ, γίνεται με το σκεύασμα Cytocare 532 της Γαλλικής εταιρίας Revitacare και
στην ουσία πρόκειται για το ίδιο σκεύασμα που χρησιμοποιείται στη μεσοθεραπεία προσώπου, όμως εδώ εγχύεται συμπυκνωμένο για καλύτερη ενυδατική δράση μιας και το δέρμα στην περιοχή αυτή είναι αρκετά πιο παχύ σε σχέση με  αυτό του προσώπου.
Το juvederm Hydrate περιέχει 13,5mg/ml Υαλουρονικού Οξέος και 0,9% μαννιτόλη, δύο συστατικά τα οποία ενυδατώνουν εν τω βάθει την επιδερμίδα μας. Μέσω της συγκράτησης του νερού (το υαλουρονικό δεσμέυει 20 με 100 φορές τον όγκο του σε νερό), επιτυγχάνουμε όχι μόνο την ενυδάτωση αλλά και την βελτίωση της ελαστικότητας μέσω των πολλαπλών εγχύσεων.

Το σκεύασμα cytocare 532, πέρα από το υαλουρονικό οξύ, διαθέτει και ένα αντιγηραντικό σύμπλεγμα από 54 διαφορετικά συστατικά(αμινοξέα, ιχνοστοιχεία,νουκλεϊκά οξέα). Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την σύνθεση του υλικού της μεσοθεραπείας εδώ. Η θεραπεία γίνεται με μικροεγχύσεις του φαρμάκου δια μέσου πολύ λεπτής βελόνας στην περιοχή που θέλουμε να ενυδατώσουμε. Παροτρύνουμε τους πελάτες μας να χρησιμοποιήσουν μια αναισθητική κρέμα δύο ώρες πριν την θεραπεία όχι γιατί η ίδια η έγχυση είναι επώδυνη, αλλά ο αριθμός των τσιμπημάτων αρκετά μεγάλος και το δέρμα ευαισθητοποιείται. Με την ορθή χρήση της, η θεραπεία είναι ανώδυνη.
Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στις δραστηριότητες μετά την εφαρμογή, παρά μόνο η συμβουλή να αποφύγουμε την χρήση οποιουδήποτε καλλυντικού στην περιοχή της θεραπείας για 24 ώρες. Η ερυθρότητα και οι πομφοί που δημιουργούνται μετά την έγχυση υποχωρούν εντώς 30 λεπτών-2 ωρών, και η ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές της ασχολίες.
Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι άμεσα ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία και μεγιστοποιούνται με την ολοκλήρωση του κύκλου της θεραπείας. Για το πρόσωπο και τον λαιμό απαιτούνται 1-3 συνεδρίες ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος, τον τρόπο ζωής και τις συνήθειες του ασθενή (κάπνισμα, έκθεση στον ήλιο, έκθεση σε ρυπογόνους παράγοντες  κλπ.).


Για την ενυδάτωση του ντεκολτέ απαιτούνται 4-6 συνεδρίες λόγω χρήσης διαφορετικού σκευάσματος αλλά και λόγο των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής.
Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι 18 μήνες και η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί χωρίς πρόβλημα. Εφαρμόζοντας μια επαναληπτική συνεδρία μετά από τις δύσκολες για το δέρμα μας εποχές, όπως μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, η διάρκεια μπορεί να παραταθεί σημαντικά. 
Για δραστική βελτιστοποίηση του αποτελέσματος μετά τη θεραπεία προτείνεται η χρήση της ενυδατικής κρέμας της σειράς περιποίησης Control με υαλουρονικό οξύ και αλόη, ή για όσες επιθυμούν επιπλέον ενυδάτωση Μeso Control.

ΠΗΓΉ: neofotistos.gr

1 σχόλια »

  • ΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ said:  

    Χρησιμοποιήστε και μία κρέμα με υαλουρονικό οξύ και για το πρόσωπο:

    http://yalouroniko.gr/face-control-%CE%B4%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BF%CE%BE%CF%8D

  • Leave your response!