, , ,

Αποκτήστε τα χείλη που ονειρεύεστε

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012 Leave a Comment


Τεχνικές για το «γέμισμα» των λεπτών χειλιών

Ποια γυναίκα δεν επιθυμεί ένα στόμα ελκυστικό, γεμάτο και θηλυκό; Δυο χείλη που να τονίζουν την έκφραση του προσώπου της και τη θηλυκότητά της; Όσες λοιπόν έχετε χείλη λεπτά, ασύμμετρα ή «πεσμένα», μη στεναχωριέστε! Σήμερα, όλα μπορούν να βελτιωθούν με μικρές αισθητικές επεμβάσεις –που χωρίς μεγάλες αλλαγές ή απρόσμενες εκπλήξεις- θα σας χαρίσουν τα χείλη που πάντα ονειρευόσαστε...


Τα λεπτά χείλη... γεμίζουν

Για το «γέμισμα» των λεπτών χειλιών χρησιμοποιούνται σήμερα από την πλαστική χειρουργική διάφορα ενέσιμα αμφυτεύματα, τα οποία προέκυψαν από έρευνες της βιοτεχνολογίας και είναι εγκεκριμένα από το FDA.
Η σύνθεση των προϊόντων αυτών είναι ιδανική για την ευαίσθητη περιοχή του στόματος και δεν έχουν σχέση με τα κολλαγόνα ζωικής προέλευσης που χρησιμοποιήθηκαν πριν από 20 χρόνια. Η βάση των νέων αυτών προϊόντων είναι τώρα το υαλουρονικό οξύ, που δεν είναι ζωικής προέλευσης αλλά διαρκεί λιγότερο.

Η έγχυση των ενέσιμων εμφυτευμάτων γίνεται στο ιατρείο, με μικροσκοπικές βελόνες. Τα προσωρινά εμφυτεύματα διαρκούν έξι ως οκτώ μήνες και μετά απορροφώνται. Η αναισθησία γίνεται συνήθως με την επάλειψη μιας αλοιφής ή με τοπική ένεση στο εσωτερικό του στόματος και σπάνια διαρκεί πάνω από 20 λεπτά.

Πιθανές επιπλοκές μπορεί να είναι μια αμυδρή κοκκινίλα που εμφανίζεται στο στόμα τις πρώτες δυο μέρες μετά την επέμβαση ή, σπάνια, η εμφάνιση κάποιου οζιδίου ή αποστήματος. Και οι δυο όμως αυτές επιπλοκές σε περίπτωση που εμφανιστούν, αντιμετωπίζονται με απόλυτη επιτυχία.

Προσοχή!

Το υαλουργικό οξύ θεωρείται υποαλλεργικό, δεν εισχωρεί στην κυκλοφορία του αίματος και, κατά κανόνα, δεν παρουσιάζει επιπλοκές.


Θέλετε να διορθώσετε τη γραμμή των χειλιών σας;

Όσες θέλετε να τονίσετε το περίγραμμα των χειλιών σας, καθώς αυτό είναι που χαρίζει στο στόμα νεανική όψη, υπάρχουν δυο τεχνικές γι’ αυτό: στην πρώτη, η ένεση διοχετεύεται μονομιάς στην περιοχή, ενώ στη δεύτερη γίνεται σταδιακά, εισάγοντας μικρές δόσεις υλικού και επαναλαμβάνοντας την έγχυση για δεύτερη ή και τρίτη φορά, ανάλογα με το αποτέλεσμα. Συζητήστε με το γιατρό σας σχετικά, γιατί ο καθένας χρησιμοποιεί τη δική του μέθοδο.

Υπάρχει και η μόνιμη λύση, η χειρουργική αποκατάσταση των λεπτών χειλιών. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Πηγή: belife.gr

0 σχόλια »

Leave your response!