, , ,

Νέα θεραπεία με υαλουρονικο οξύ για τις δακρυϊκές αύλακες

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013 Leave a Comment

υαλουρονικό κάτω από τα μάτια, δακρυϊκές αύλακες, κύκλοι ματιών,
Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του Teosyal® Redensity 1 που συνδύαζε τα fillers με την τεχνική της  μεσοθεραπείας και μετά από 9 χρόνια έρευνας και κλινικών δοκιμών τα εργαστήρια Teoxane της Γενεύης μας παρουσιάζουν ένα ολοκαίνουριο προϊόν στον τομέα της αισθητικής ιατρικής ειδικά σχεδιασμένο για να αντομετωπίζει προβλήματα δύκολα μέχρι σήμερα όπως οι αντιγήρανση ευαίσθητων περιοχών σαν την περιοφθαλμική. 
Από την ηλικία των 30 και πάνω, μία στις δύο γυναίκες αρχίζει να προβληματίζεται για τους κύκλους γύρω από τα μάτια. Με την πάροδο του χρόνου, το δέρμα χάνει την τονικότητά του και γίνεται λεπτότερο.Οι μύες γίνονται πιο χαλαροί. Κάθε λιπώδες διαμέρισμα στο δέρμα αναπτύσεται αυτόνομα  και διαχωρίζεται από τα παρακείμενα σχηματίζοντας κοιλότητες και πτυχώσεις. Οι οφθαλμικές κόχγες διευρίνονται και απομακρύνονται.

Οι μύες γίνονται πιο χαλαροί. Κάθε διαμέρισμα λίπους στο δέρμα αναπτύσσει η ίδια από μόνη της? Χωρίζουν και να διαλύσει, σχηματίζοντας κοιλότητες και πτυχώσεις. Οι τροχιές διευρύνει, τις αυξήσεις περιοχή και τις υπο-τροχιακή μαζεύεται περιθώριο.
Το Teosyal ® Redensity2 είναι ένα ενέσιμο gel ειδικά προσαρμοσμένο για τη θεραπεία των κύκλων και των αυλάκων των ματιών. Είναι ένα ιξωδοελαστικό gel που εμπεριέχει τόσο εγκάρσια συνδεδεμένα μόρια υαλουρονικού οξέος όσο και ελεύθερα. Το τζελ είναι αποστειρωμένο, ελεύθερο πυρετογόνων (= καμία αίσθηση θερμότητας μετά την ένεση, διαφανές και μόνο ελαφρώς υδρόφιλο (= προσελκύει πολύ λίγο νερό με αποτέλεσμα το ελάχιστο ή καθόλου πρήξιμο μετά την ένεση). Η ελαστικότητα είναι τέλεια σχεδιασμένη για το ασφαλές γέμισμα της περιοχής γύρω από τα μάτια και εξασφαλίζει  εύκολη και ανώδυνη διάχυση και πλήρως ελεγχόμενη τοποθέτηση του gel.
υαλουρονικό κάτω από τα μάτιαΕνδείκνυται για τη θεραπεία των κύκλων στα μάτια (0), την θεραπεία της δυσμορφίας της δακρυϊκής αύλακας (1), την οριζόντια αύλακα κάτω από τα μάτια και τις μικρού μεγέθους περιοθφαλμικές «σακούλες»(2,3).

Το Teosyal® Redensity2 περιέχει:

• 15 mg (ανά ml) Υαλουρονικού οξέος,
• 8 αμινοξέα (Γλυκίνη,Λυσίνη,Θριονίνη, Προλίνη, Ίσο-Λευκίνη,Λευκίνη,Βαλίνη και Αργινίνη)
• 3 αντιοξειδωτικά (Glutathion, N-acetyl-L-cysteine, Alphalipoic Acid),
• 2 μεταλικά άλατα(Ψευδάργυρο και Χαλκό)
• 1 Βιταμίνη (B6)
• Λιδοκαΐνη. Έχει προστεθεί σαν αναλγητικό και καθιστά την επέμβαση απόλυτα ανώδυνη

Τα αμινοξέα, οι βιταμίνες και τα μέταλλα είναι αναγκαία για την αναδιάρθρωση και την αναγέννηση των κυττάρων και τα αντιοξειδωτικά για την προστασία τους, ενώ το υαλουρονικό οξύ αντικαθιστά την απώλεια του όγκου και βελτιώνει την ενυδάτωση του δέρματος.
Οι κλινικές δοκιμές έδειξαν ότι η διάρκεια αποτελέσματος  ένα (1) έτος, ενώ 72% των ασθενών που δεν χρειάζεται διορθωτική συνεδρία μετά την αρχική εφαρμογή.
δακρυϊκές αύλακες, κύκλοι ματιών,

Το νέο υλικό Teosyal ® Redensity2 είναι ήδη διαθέσιμο στην κλινική μας. Ο Πλαστικός Χειρουργός Νίκος Νεοφώτιστος έχοντας πλήρη επίγνωση του πολύπλοκου δικτύου των νεύρων, αδένων, μυών, λίπους αλλά και της δομής των οστών στην περιοχή των ματιών θα σας εφαρμώσει την θεραπεία με απόλυτη επιτυχία.

0 σχόλια »

Leave your response!