Οδηγίες-Mετά από την θεραπεία με ΒΟΤΟΧ

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011 Leave a Comment




1.   Προσπαθήστε να εξασκήσετε τους μύες του προσώπου σας, για 2 - 3 ώρες μετά την θεραπεία (π.χ. συνοφρύωση, ανασήκωμα των φρυδιών). Αυτό βοηθά το φάρμακο να ενεργήσει γρηγορότερα. Παρόλο που η τεχνική αυτή θα βοηθήσει, δεν σημαίνει πως αν το ξεχάσετε θα υπάρξει αρνητικό αντίκτυπο στο τελικό αποτέλεσμα.

2.   Μη δοκιμάσετε να τρίψετε τις περιοχές που έγινε η θεραπεία, για τις επόμενες 24 ώρες. 

3.   Μη χρησιμοποιήσετε make-up για 4 ώρες μετά την θεραπεία.

4.   Μην ξαπλώσετε και μην ασκηθείτε έντονα για 4 ώρες μετά την θεραπεία.


5.   Αποφύγετε το καυτό ντους, το σεσουάρ και την υπερβολική έκθεση στον ήλιο, για τις επόμενες 2 ημέρες.

6.   Να είστε σίγουροι πως μικρά σημαδάκια, ή κοκκινίλες θα εξαφανιστούν τελείως μέσα σε λίγες ώρες.

7.   Τα αποτελέσματα της θεραπείας ενδέχεται να εμφανιστούν μετά από 2 βδομάδες από την θεραπεία. Πάντα προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε πλήρως τους ασθενείς μας. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία για την θεραπεία σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα κανονίσουμε άμεσα για ένα ραντεβού.

8.   Τα αποτελέσματα της θεραπείας δεν είναι μόνιμα.  Τα  αποτελέσματα συνήθως διαρκούν 4 – 6 μήνες.  Αν ακολουθήσετε τα ραντεβού για θεραπεία με την συχνότητα που θα σας προτείνει ο ιατρός σας, τα αποτελέσματα θα διαρκούν ακόμη περισσότερο.

9.   Αρχικά, βλέπουμε τους ασθενείς μας μεταξύ του 3ου και 4ου μήνα.  Τα καλύτερα κλινικά αποτελέσματα επιτυγχάνονται μέσα σε αυτή την περίοδο.  Αν επιτρέψετε στο  φάρμακο να απενεργοποιηθεί τελείως (6+ μήνες), και μετά επισκεφθείτε πάλι τον Ιατρό σας, θα είναι δυσκολότερο γι’ αυτόν να δει πώς οι διάφοροι μύες αντέδρασαν στη θεραπεία. Αποτέλεσμα θα είναι να δυσκολευτεί περισσότερο ο Ιατρός σας να πετύχει το βέλτιστο αποτέλεσμα.

10.         Η θεραπεία γίνεται με μια ειδική τεχνική που εξατομικεύει τις εγχύσεις στην συγκεκριμένη μυϊκή δομή του κάθε ασθενούς.  Για τον λόγο αυτό είναι απαραίτητο για τον ιατρό σας να σας δει πριν ενεργοποιηθούν οι μύες ξανά. Ο ιατρός σας πρέπει να σας δει στο ακριβές χρονικό σημείο που ο μυς μόλις που αρχίζει να ενεργοποιείται, αλλά πριν ενεργοποιηθεί πλήρως. Μόνον σε αυτό το σημείο θα μπορέσει να εξατομικεύσει την έγχυση που θα έχει το βέλτιστο αποτέλεσμα στο πρόσωπό σας.

0 σχόλια »

Leave your response!