, , ,

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ-FILLERS

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011 Leave a Comment


υαλουρονικό οξύ,ρινοπαρειακές,ρινοχειλικέςΦωτογραφικό Άλμπουμ: Υαλουρονικό Οξύ

Οι ενέσεις Υαλουρονικού Οξέος χρησιμοποιούνται ευρέος στην Πλαστική Χειρουργική για το «γέμισμα» κοιλοτήτων και ρυτίδων. Bρίσκεται σε φυσική μορφή στο σώμα μας καιδεσμεύει τα μόρια του νερού παρέχοντας ενυδάτωση, όγκοκαι σφριγηλότητα στο δέρμα. Με την πάροδο των ετών, μειώνεται τόσο η συνολική του ποσότητα, όσο και η παραγωγή του. Με την θεραπεία αυτή αποκαθίσταται το έλλειμμα, γεμίζουν οι ρυτίδες και το πρόσωπο αποκτά πάλι τον όγκο που έχει χάσει. Η κάθε συνεδρία διαρκεί το πολύ 15 λεπτά. Η θεραπεία εφαρόζεται με ειδική σύριγγα που φέρει πάρα πολύ λεπτή βελόνα, έτσι ώστε να μειωθεί ο πόνος, αλλά και να έχουμε μεγαλύτερη ακρίβεια στην εφαρμογή.  Τα προιόντα που χρησιμοποιούμε είναι Ελβετικής προέλευσης, τα πιό σύγχρονα και ασφαλή, έτσι ώστε να μην υπάρχουν παρενέργιες από το υαλουρονικό όξυ. Τα αποτελέσματα διαρκούν 8 με 10 μήνες και είναι εμφανή άμεσα. Μπορεί κανείς να επιστρέψει στις καθημερινές του εργασίες χωρίς πρόβλημα. Οι παρενέργιες είναι σπάνιες και η πιο συνηθισμένη είναι η δημιουργία μικρού αιματώματος(μελανιά) το οποίο απορροφάται σύντομα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. 'Αλλες επιπλοκές παλαιότερα πιο συνηθισμένες όπως η εμφάνηση κοκκιωμάτων έχουν περιοριστεί με την χρήση νεότερων σκευασμάτων. Γι΄άυτό θα πρέπει να προβληματιζόμαστε όταν ακούμε για πολύ φθηνές τιμές αφού τα καλύτερα υλικά είναι αρκετά ακριβά. Οι πολύ χαμηλές τιμές θεραπείας με υαλουρονικό οξύ είναι συνυφασμένες είτε με πολύ φθηνό υλικό το οποίο  έχει περισσότερες παρενέργειες, είτε με την χρήση μικρής ποσότητας ποιοτικού υλικού του οποίου το αποτέλεσμα θα έχει πολύ μικρότερη διάρκεια από αυτήν που υπόσχεται η ορθή χρήση του. Επίσης είναι σημαντικό να τονισθεί ότι κάθε  ιατρική πράξη πρέπει να γίνεται αυστηρά και μόνο από ιατρούς που έχουν ειδικευθεί στον τομέα, που στην περίπτωση της αισθητικής είναι μόνο ο Πλαστικός Χειρουργός.



ΣΗΜΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Ρινοπαρειακές και Ρινοχειλικές Αύλακες:

Πρόκειται για τις γραμμές έκφρασης που ξεκινούν από την μύτη και αφού διαγράψουν τοξωτή πορεία, καταλήγουν στη γωνία του στόματος. Είναι η συνηθέστερη χρήση του Υαλουρονικού οξέος.

Ρυτίδες “καπνιστή”:

Οι λεπτές ρυτίδες που βρίσκονται μεταξύ άνω χείλους και μύτης μπορούν να γεμίσουν με λεπτόρρευστο Υαλουρονικό οξύ.

Marionnette Lines:

Πρόκειται για τις γραμμές που ξεκινούν από την γωνία του στόματος και κατευθύνονται κάθετα προς τα κάτω μέχρι το όριο της κάτω γνάθου. Το πρόβλημα αυτό το συναντάμε σε μεγαλύτερες ηλικίες.
 υαλουρονικό οξύ,fillers,ρυτίδες

Όγκος στο πρόσωπο: Ζυγωματικά τόξα, Πηγούνι και Παρειές:

Χρησιμοποιούμε τα fillers για να αυξήσουμε την προβολή των ζυγωματικών και να τονίσουμε το τόξο, ή να γεμίσουμε τα μάγουλα που λόγω ηλικίας ή απώλειας λίπους έχουν χάσει τον όγκο τους. Το ίδιο ισχύει και για το πηγούνι., μπορούμε να αυξήσουμε την προβολή του αν το σχήμα του δεν μας ικανοποιεί.  Αν κατασκευή του σκελετού μας είναι τέτοια που η προβολή τους  είναι μικρή εως ανύπαρκτη., με ειδικό για την περιοχή Υαλουρονικό οξύ, τα ζυγωματικά ή το πηγούνι μπορούν να τονιστούν και να δημιουργηθούν οι κατάλληλες γωνίες στο πρόσωπο. Τα αποτελέσματα εδώ διαρκούν πάνω από 1 χρόνο.

Χείλη:

Χρησιμοποιείται Υαλουρονικό οξύ με ειδική επεξεργασία κατάλληλο για την ευαίσθητη αυτή περιοχή, τόσο για την αύξηση του όγκου του άνω και του κάτω χείλους όσο και για το τόνισμα του περιγράμματος. Έχει φυσικό αποτέλεσμα και είναι απόλυτα ασφαλές, σε αντίθεση με παλαιότερες μεθόδους που εκτός από τα άσχημα αισθητικά αποτελέσματα, είχαν επιπλοκές και ανεπιθύμητες παρενέργειες.
υαλουρονικό οξύ, χείλη, όγκος

Διαβάστε περισσότερα:

0 σχόλια »

Leave your response!