, ,

13 συχνές ερωτήσεις για την μεσοθεραπεία προσώπου

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2011 Leave a Comment


Περισσότερα για την Μεσοθεραπεία εδώ

1. Τί είναι η Μεσοθεραπεία προσώπου?

μεσοθεραπεία προσώπου,ανανέωση δέρματοςΕίναι ενέσιμη επαναλβανόμενη θεραπεία αντιγηρανσης η οποία προσφέρει ανανέωση και λαμψή και βαθειά ενυδάτωση στο δέρμα.

2. Σε ποιά σημεία του προσώπου εφαρμόζεται?

Η μεσοθεραπεία έχει ένδειξη γιά όλο το πρόσωπο, μέτωπο, λαιμό και decolte.

3.Από ποιά ηλικία μπορώ να ξεκινήσω μεσοθεραπεία?

μεσοθεραπεία προσωπουΗ μεσοθεραπεία είναι η συνήθως η πρώτη θεραπεία μέσω της οποίας ξεκινά κανείς την επαφή του με την πλαστική χειρουργική. Επιλύει προβλήματα που δεν έχουν να κάνουν μόνο με την ηλικία και έτσι η εφαρμογή γίνεται ακόμα και σε νεαρά άτομα. Για παράδειγμα ένας κύκλος μεσοθεραπείας μετά τις καλοκαιρινές διακοπές ενυδατώνει το δέρμα και το βοηθά να ξεπεράσει το σοκ της παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο.

4.Ποιές είναι οι ενδείξεις και τι αντιμετωπίζει η μεσοθεραπεία?

Χρησιμοποιείται και για την πρόληψη και την θεραπεία της αφυδάτωσης, της θαμπάδας και της χαλάρωσης του δέρματος. Τονίζεται το περίγραμμα του προσώπου και οι γωνίες, γίνεται ανανέωση των κυττάρων και το δέρμα αποκτά ξανά την σφρυγιλότητά του.

5. Πόσες συνεδρίες πρέπει να κάνω για να έχω τα καλύτερα αποτελέσματα?

Απαιτούνται 6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 15 ημερών, συνολικά δηλαδή, η διάρκεια της θεραπείας είναι 2 μήνες. Κατόπιν αυτού, μπορεί να χρειαστεί 1-2 συνεδρίες το χρόνο για συντήρηση.

6.Πότε θα δώ αποτελέσματα?

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κι'όλας συνεδρία. Για να έχουν όμως διάρκεια απαιτείται ένας πλήρης κύκλος 2 μηνών.

7.Θα πονέσω?

Η θεραπεία γίνεται με μικροσκοπική βελόνα, αλλά λόγω της μεγάλης επιφάνειας και της ευαισθησίας της περιοχής του προσώπου, η όλη διαδικασία γίνεται μετά την εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας η οποία και την καθιστά απολύτως ανόδυνη.

8.Πόσο διαρκεί η θεραπεία?

Η εφαρμογή στο πρόσωπο και τον λαιμό, διαρκεί περίπου 15 λεπτά.

9.Θα μπορέσω να επιστρέψω στην εργασία μου μετά?

ανανέωση κυτάρων,μεσοθεραπείαΜισή ώρα μετά την εφαρμογή έχουν υποχορήσει όλα τα συμτώματα(ερυθρότητα,μικροοιδήματα) και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει οτι έχετε υποβληθεί σε θεραπεία.

10.Τι πρέπει να προσέξω μετά?

Λόγω των πολλών μικοενέσεων πρέπει το δέρμα να διατηρηθεί καθαρό για 12-24ώρες και να μην γίνει χρήση κρεμών και και καλλυντικών.

11.Τι παρενέργειες έχει η μεσοθεραπεία?

Σοβαρές παρενέργειες δεν έχουν αναφερθεί στη βιβλιογραφία. Μικρά οιδήματα,εκχυμώσεις και ερυθρότητα στην περιοχή υποχωρούν πολύ σύντομα.

12.Ποιά εποχή είναι η καλύτερη για να κάνω μεσοθεραπεία?

Δεν υπάρχει αντένδειξη για κάποια εποχή του χρόνου και μπορεί να γίνει ακόμα και το καλοκαίρι.

13. Υπάρχει και "Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία¨?

Όχι.Η μεσοθεραπεία ονομάζεται έτσι γιατί η εφαρμογή της γίνεται στον ενδιάμεσο ιστό ανάμεσα στην επιδερμίδα και το υποδόριο. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την κατάλληλη σύριγγα , συνεπώς οι όροι «μη επεμβατική μεσοθεραπεία» και «μη ενέσιμη μεσοθεραπεία» δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματική μεσοθεραπεία και λειτουργούν παραπλανητικά. Το όποιο αποτέλεσμά τους δεν έχει καμία σχέση με την ενέσιμη θεραπεία που γίνεται από πλαστικό χειρουργό.

0 σχόλια »

Leave your response!