, , ,

Βελτίωση περιγράμματος προσώπου-Προφιλοπλαστική-Γενειοπλαστική

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011 Leave a Comment


Προφιλοπλαστική

Η προφιλοπλαστική είναι μία επέμβαση που αλλάζει ριζικά το περίγραμμα του προσώπου. Αποτελεί συνδυασμό της κλασσικής ρινοπλαστικής με την αυξητική ή μειωτική Γενειοπλαστική, δηλαδή την επέμβαση για την διόρθωση του πολύ μεγάλου ή πολύ μικρού πιγουνιού. Η επέμβαση ενδείκνυται σε ανθρώπους που δεν είναι ικανοποιημένοι από το προφίλ τους είτε γιατί το πιγούνι τους δεν είναι αρκετά προεξέχον ή το αντίθετο προεξέχει πολύ. Η γενειοπλαστική προσφέρει λύση σε αυτό το πρόβλημα, ανασχηματίζοντας το πιγούνι και εξισορροπώντας το πρόσωπο.

Γενειοπλαστική

Όσον αφορά στην αυξητική γενειοπλαστική, γίνεται μέσω μίας μικρής τομής στις φυσικές πτυχές του δέρματος στον λαιμό, ή από τομή μέσα από την στοματική κοιλότητα. Τοποθετείται συνθετικό μόσχευμα στην περιοχή, που θα δώσει το επιθυμητό σχήμα και την κατάλληλη προβολή στο πιγούνι. Οι ίδιες προσπελάσεις χρησιμοποιούνται και για την μειωτική γενειοπλαστική. Από εκεί επιτυγχάνεται η μείωση της προβολής των οστών και των μαλακών μορίων. Αν χρειάζεται η επέμβαση συμπληρώνεται με τοπική λιποαναρρόφηση. Η επεμβάσεις αυτές διαρκούν από 1 έως 3 ώρες, ανάλογα με το πρόβλημα.

Γενειοπλαστική με Υαλουρονικό Οξύ ή άλλα Fillers

υαλουρονικό τιμές,παρενέργειες, αύξηση όγκου προσώπουΧρησιμοποιούμε τα fillers για να αυξήσουμε την προβολή των ζυγωματικών και να τονίσουμε το τόξο, ή να γεμίσουμε τα μάγουλα που λόγω ηλικίας ή απώλειας λίπους έχουν χάσει τον όγκο τους. Το ίδιο ισχύει και για το πηγούνι., μπορούμε να αυξήσουμε την προβολή του αν το σχήμα του δεν μας ικανοποιεί.  Αν κατασκευή του σκελετού μας είναι τέτοια που η προβολή τους  είναι μικρή εως ανύπαρκτη., με ειδικό για την περιοχή Υαλουρονικό οξύ, τα ζυγωματικά ή το πηγούνι μπορούν να τονιστούν και να δημιουργηθούν οι κατάλληλες γωνίες στο πρόσωπο. Τα αποτελέσματα εδώ διαρκούν πάνω από 1 χρόνο.

Ανάρρωση

Η πιεστική επίδεση που θα τοποθετηθεί στο χειρουργείο θα διατηρηθεί για 24-48 ώρες, για την αποφυγή δημιουργίας εκτεταμένων οιδημάτων και αιματωμάτων. Μικρής έκτασης οιδήματα και αιματώματα που πιθανώς θα προκύψουν, απορροφώνται μέσα σε 15 με 40 ημέρες. Τις πρώτες μετεγχειρητικές ημέρες, ο ασθενής πρέπει να είναι προσεκτικός με τις τροφές οι οποίες θα πρέπει να είναι μαλακές, ή να ακολουθήσει υδρική δίαιτα. Οι περισσότεροι ασθενείς επιστρέφουν στις καθημερινές ασχολίες μετά από 10 με 15 ημέρες, με μοναδικό περιορισμό την σωματική άσκηση, στην οποία θα επιστρέψουν μετά από 40 ημέρες.
πηγή: neofotistos.gr

0 σχόλια »

Leave your response!