, ,

Αυξητική μαστού

Τρίτη 3 Μαΐου 2011 Leave a Comment

αύξηση στήθους,σιλικόνη

Φωτογραφικό Άλμπουμ: Αυξητική Μαστού

Απευθύνεται σε γυναίκες με μικρούς ή/και πτωτικούς μαστούς αλλά και σε αυτές που είτε δεν είναι ικανοποιημένες από το μέγεθος είτε θεωρούν ότι δεν ταιριάζει στον σωματότυπό τους. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται και στην επανορθωτική χειρουργική στις περιπτώσεις της ανισομαστίας αλλά και της προσομοίωσης του υγιούς μαστού στην αποκατάσταση μετά από μαστεκτομή.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Από μία μικρή τομή στην υπομάστιο πτυχή τοποθετείται κάτω από τον Μείζονα Θωρακικό μυ το κατάλληλου μεγέθους ένθεμα για να πετύχουμε την επιθυμιτή άυξηση όγκου των μαστών. Με αυτήν την προσπέλαση και τοποθέτηση του ενθέματος έχουμε τα καλύτερα αισθητικά αποτελέσματα, λιγότερες επιπλοκές, δεν επηρεάζεται η γαλακτοφορία και δεν εμποδίζεται ο ογκολογικός έλεγχος της ασθενούς. Γίνεται μια πιεστική επίδεση, για τον περιορισμό δημιουργίας αιματωμάτων και υγρωμάτων η οποία αφαιρείται μετά από δύο ημέρες.

ΑΝΑΡΡΩΣΗ

μεγέθυνση μαστών,ενθέματα σιλικόνηςΤην επόμενη ημέρα η ασθενής εξέρχεται της κλινικής με οδηγίες για παυσίπονα και αντιβίωση. Μετά την αυξητική μαστού, θα μπορεί σταδιακά να επιστρέψει στις εργασίες της ξεκινώντας από τις πιο ελαφρές. Μετά από έναν περίπου μήνα αίρονται όλοι οι περιορισμοί. Στο διάστημα αυτό θα πρέπει να φοράει έναν ιατρικό στηθόδεσμο.
Οι μαστοί αρχικά θα βρίσκονται σε υψηλότερο από το κανονικό επίπεδο και σταδιακά θα κατέβουν δημιουργώντας νέα υπομάστιο πτυχή και κρύβοντας την τομή. Με την τοποθέτηση κάτω από τον Μείζονα Θωρακικό μυ περιορίζεται σημαντικά το ποσοστό δημιουργίας ρικνωτικής κάψας που αλλιώς αποτελεί συχνή επιπλοκή.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

πηγή: neofotistos.gr

0 σχόλια »

Leave your response!