, ,

Ανόρθωση μαστών

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011 Leave a Comment


Καθώς ο χρόνος περνάει, ο μαζικός αδένας υποστρέφεται και αντικαθίσταται από λίπος, και το δέρμα χάνει τη σφρυγιλότητά του. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την επίδραση της βαρύτητας, καθιστούν τους μαστούς «άδειους» και πτωτικούς. Η ανόρθωση του μαστού σε συνδυασμό ή όχι με την χρήση ενθεμάτων σιλικόνης προσφέρει στις γυναίκες ένα νεανικό, ανορθωμένο και «γεμάτο» στήθος.

Διαδικασία

Σε μικρού και μεσαίου μεγέθους μαστούς και με μικρή πτώση, είναι δυνατόν η ανόρθωση να συνδυαστεί με αύξηση και η όλη διαδικασία να γίνει μέσω μίας κάθετης τομής από την θηλή προς την υπομάστιο πτυχή, και μίας περιθηλαίας. Σε μεγαλύτερες πτώσεις, η προσπέλαση γίνεται μέσω της περιθηλαίας τομής, και μίας άλλης δίκην ανεστραμμένου Τ, με το οριζόντιο τμήμα του, να κρύβεται στην υπομάστιο. Αφαιρείται το προσχεδιασμένο τμήμα δέρματος, τοποθετείται σε περίπτωση που χρειάζεται το ένθεμα σιλικόνης, και ο μαστός επανασυρράπτεται ανορθωμένος. Μικροεπιπλοκές όπως αιματώματα και υπερτροφικές ουλές είναι δυνατόν να αντιμετωπιστούν σε δεύτερο χρόνο επιτυχώς.

Ανάρρωση

Η παραμονή στην κλινική δεν ξεπερνά τις 24 ώρες. Η πιεστική επίδεση διατηρείται για 48 ώρες και μετά την αφαίρεση της η ασθενής θα φοράει ιατρικό σουτιέν για 30 ημέρες. Τα ράμματα, όταν υπάρχουν εξωτερικά, αφαιρούνται 7 ημέρες μετά. Ιδιαίτερη προσοχή στις κινήσεις χρειάζεται τον πρώτο μήνα μετά από αυτόν, σταδιακά η ασθενής μπορεί να επιστρέψει σε όλες τις καθημερινές τις ασχολίες.

0 σχόλια »

Leave your response!