, , ,

Υαλουρονικό Οξύ-Ιδιότητες

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011 Leave a Comment


Τα Δεδομένα

Το Υαλουρονικό οξύ είναι φυσικό και βασικό συστατικό του δέρματός μας. Οι λιπαντικές, ενυδατικές  ιδιότητες του σε συνδυασμό με την παχύρευστη και ελαστική υφή του δίνουν στο πρόσωπο καλοσχηματισμένο  περίγραμμα και απαλή όψη. Αυτές οι ιδιότητες του προσώπου εξασθενούν με την πάροδο του χρόνου. Η ανώτερη και κατώτερη παρειά βυθίζονται, εμφανίζονται οι ρυτίδες ενώ το οβαλ σχήμα του προσώπου  χάνεται επηρεάζοντας τη συνολική του αρμονία.

Η Λύση


Το Υαλουρονικό Οξύ που χρησιμοποιούμε (Teosyal) το οποίο απορροφάται από τον οργανισμό μας και δεν είναι ζωικής προέλευσης,  αποκαθιστά αυτήν την απώλεια.

Τα Αποτελέσματα

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι προσέγγισης για την αντιμετώπιση κάθε ένδειξης μέσω μίας σχεδόν ανώδυνης ενέσιμης θεραπείας. Εξαφανίζονται οι βαθιές αλλά και οι λεπτές ρυτίδες, αναπλάσει το πρόσωπο προσθέτοντας τον χαμένο όγκο, αυξάνει σε όγκο και επανασχηματίζει τα χείλη, και κάνει πολύ βαθειά ενυδάτωση.

Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και φυσικό. Το δέρμα σας παραμένει απαλό και μαλακό. Η επανάληψη της θεραπείας έχει  προοδευτικά αποτελέσματα που σε κάθε συνεδρία βελτιστοποιούνται.   

0 σχόλια »

Leave your response!