Παρίστανε τον Πλαστικό Χειρουργό και της παραμόρφωσε το πρόσωπο

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011 Leave a Comment

Ακόμη ένα θύμα της τρανσέξουαλ που παρίστανε τη γιατρό


Νέες εικόνες με ένα ακόμη «θύμα» της «ψεύτικου γιατρού» Oneal Ron Morris ήρθαν στο φως, αποτυπώνοντας την τρομακτική ζημιά που έχει γίνει στο πρόσωπό της, όταν της έκανε ένεση με ένα τοξικό μίγμα τσιμέντου και μονωτικού ελαστικών!


Η Rajee Narinesingh, 48 ετών, από το Μαϊάμι, ισχυρίζεται ότι το πρόσωπό της καταστράφηκε εξαιτίας της Morris, η οποία πριν από λίγη ώρα αφέθηκε ελεύθερη, αφού κατέβαλλε εγγύηση 15.000 δολαρίων. Είχε κατηγορηθεί ότι είχε κάνει την ίδια δυνητικά θανατηφόρα ένεση σε ένα ακόμη θύμα. 



Η Narinesingh, που όπως και η 30χρονη Morris, είχε γεννηθεί άντρας, ήθελε –όπως λέει- να «ταιριάξει» αυτό που ένιωθε με την εξωτερική της εικόνα και ήθελε να μοιάζει με γυναίκα.

Τώρα όμως το πρόσωπό της είναι πρησμένο, τα μάγουλά της παραμορφωμένα, όπως και το πηγούνι και το άνω χείλος της, ύστερα από τις «υπηρεσίες ομορφιάς» που της προσέφερε η Morris.


Παραδέχτηκε ότι απευθύνθηκε στη Morris επειδή αρχικά δεν είχε τα χρήματα για να πληρώσει έναν… «κανονικό» πλαστικό χειρουργό και πως έμαθε για αυτήν από στόμα σε στόμα από μέλη της κοινότητας των τρανσέξουαλ.


«Νιώθεις πολύ έντονα την επιθυμία να ταιριάξεις το “εσωτερικό” σου με το “εξωτερικό” σου, που είσαι πρόθυμος να ρισκάρεις. Σκέφτεσαι ότι μπορείς να μοιάσεις εύκολα έτσι όπως φαντάζεσαι τον εαυτό σου, χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα» είπε η ίδια σε τηλεοπτικό εκπομπή.


Από τότε έχει υποβληθεί σε πολλές πλαστικές, επανορθωτικές επεμβάσεις για να διορθώσει τη… ζημιά και θα χρειαστεί να κάνει κι άλλες.

πηγή: newsbeast.gr

0 σχόλια »

Leave your response!