, ,

Αυξήθηκαν οι αισθητικές επεμβάσεις στον... κόλπο

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013 Leave a Comment

Όλο και περισσότερες γυναίκες απευθύνονται στους ειδικούς


Οι αισθητικές επεμβάσεις στο αιδοίο των γυναικών αρχίζουν να γίνονται ιδιαίτερα δημοφιλείς στη Μ. Βρετανία, με αποτέλεσμα πλέον να βρίσκεται στην τρίτη θέση των πλαστικών που γίνονται στη χώρα.

Τα στοιχεία που επικαλείται η ιστοσελίδα Whatclinic.com αναφέρουν ακόμη, ότι έχει παρατηρηθεί αύξηση 109% στις αιτήσεις για τέτοιου είδους επεμβάσεις τους τελευταίους 12 μήνες. Τα στοιχεία αυτά προήλθαν από 48 κλινικές που προσφέρουν στις ενδιαφερόμενες γυναίκες αυτήν την επιλογή.

«Δε νομίζω ότι αυτό οφείλεται τόσο στο σύγχρονο lifestyle. Στο δικό μου ιατρείο έχει παρουσιαστεί ανάλογη αύξηση, όμως σχεδόν οι μισές ασθενείς θέλουν να προβούν στη διαδικασία για λειτουργικούς λόγους. Άλλες αισθάνονται δυσφορία, άλλες αναφέρουν ότι δε νιώθουν άνετα όταν
γυμνάζονται, όταν κάνουν ποδήλατο ή ιππασία. Οι υπόλοιπες το ζητούν για αισθητικούς λόγους, και γιατί πιστεύουν ότι θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους» είπε ο χειρουργός Paul Banwell από το East Grinstead.

«Είναι κάτι παρόμοιο όταν οι γυναίκες ζητούν είτε μεγαλύτερο, είτε μικρότερο στήθος. Θέλουν να διορθώσουν την εικόνα του κόλπου τους» πρόσθεσε.

Στη Μ. Βρετανία η επέμβαση αυτή κοστίζει κατά μέσο όρο 3.000 ευρώ.


0 σχόλια »

Leave your response!