,

Καλύτερα Αποτελέσματα με Συνδυαστική Θεραπεία Botox-Υαλουρονικού Οξέος

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011 Leave a Comment



συνδυασμός μποτοξ και υαλουρονικού και μεσοθεραπείαςΓνωρίζατε ότι…???
Οι ασθενείς που καταφεύγουν στη χρήση εμφυτευμάτων για τη διόρθωση των ρυτίδων τους μπορούν να έχουν ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα συνδυάζοντας την αγωγή αυτή με τη θεραπεία με ΒΟΤΟΧ .
Για όσους καταπολεμούν τις βαθιές στατικές ρυτίδες (αυλακώσεις) η διάρκεια της αποτελεσματικότητας του εμφυτεύματος πιθανότατα να είναι μικρότερη από αυτή που επιθυμούν. Αντίστοιχα, η αποκλειστική αγωγή με ΒΟΤΟΧ αντιμετωπίζει μεν την αιτία που δημιουργεί τις ρυτίδες αλλά δεν μπορεί να εξαφανίσει τις βαθιές ρυτίδες που έχουν ήδη σχηματισθεί.
Κλινικές μελέτες αποδεικνύουν ότι η καλύτερη λύση για την αντιμετώπιση αυτών των ρυτίδων είναι ο συνδυασμός ΒΟΤΟΧ με εμφύτευμα.
Πώς γίνεται αυτό…???
Το ΒΟΤΟΧ είναι μια αποτελεσματική και απόλυτα ασφαλής θεραπεία η οποία ηρεμεί την ακούσια κίνηση στους μύες που προκαλούν της ρυτίδες με αποτέλεσμα ένα ήρεμο και ανανεωμένο πρόσωπο. Όταν η θεραπεία αυτή συνδυάζεται με εμφύτευμα, ο περιορισμός της μυϊκής κίνησης με το ΒΟΤΟΧ βοηθάει στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Και αυτό συμβαίνει διότι οι ακούσιες κινήσεις των μυών εξασθενούν την αποτελεσματικότητα του εμφυτεύματος.
Ο συνδυασμός αυτών των 2 επιτυχημένων θεραπειών σημαίνει ότι μπορούμε να επωφεληθούμε συγχρόνως από 2 αποτελέσματα εφόσον επιτυγχάνουμε:
  • Τη λείανση και τη σταδιακή εξαφάνιση των ρυτίδων έκφρασης που δημιουργούνται με τις ακούσιες εκφράσεις του προσώπου μας
  • Τη μέγιστη βελτιστοποίηση των ήδη υπαρχόντων ρυτίδων, των αυλακώσεων που είναι εμφανείς ακόμη και όταν το πρόσωπο βρίσκεται σε ηρεμία (δηλ. όταν δεν κάνουμε εκφράσεις)
Πρόσφατη μελέτη* κατέληξε στα παρακάτω συμπεράσματα σε ό,τι αφορά τη
βελτίωση της εμφάνισης του προσώπου:
  • Μόνο εμφύτευμα:
    • 62% βελτίωση, σε ηρεμία
    • 55% βελτίωση, σε πλήρη κινητικότητα των μυών
  • Συνδυασμός ΒΟΤΟΧ με εμφύτευμα:
    • 100% βελτίωση (σε 12 εβδομάδες)

0 σχόλια »

Leave your response!