, , , ,

Θέλετε τον χρόνο με το μέρος σας;

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011 Leave a Comment


Μάθετε τι προκαλεί πρόωρη γήρανση

Όσο μεγαλώνετε, είναι φυσικό να ωριμάζετε και εσωτερικά και εξωτερικά. Αυτή είναι η φυσική εξέλιξη και δεν υπάρχει λόγος να φοβόσαστε. Ωστόσο, μπορείτε να προσέχετε τον εαυτό σας, προκειμένου να διατηρήσετε τη νεότητά σας, όσο το δυνατόν περισσότερο.

Οι παράγοντες που επηρεάζουν την ομορφιά σας και προκαλούν πρόωρη γήρανση:

-Κάπνισμα και αλκοόλ-Χρόνια έκθεση στον ήλιο-Άγχος/στρες-Έλλειψη ύπνου-Κακή διατροφή, ανεπάρκεια βιταμινών και αντιοξειδωτικών ουσιών-Ελλιπής κατανάλωση νερού-Έλλειψη άσκησης-Συχνό μακιγιάζ-Αμέλεια της φροντίδας του προσώπου μας: καθαρισμός και ενυδάτωση

Για τη κληρονομική προδιάθεση και τους γενετικούς παράγοντες, δεν μπορείτε να κάνετε κάτι, αφού είναι προκαθορισμένα στο γενετικό σας υλικό. Μπορείτε όμως να υιοθετήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, που θα αποφεύγει όλα τα παραπάνω και θα έχει ως βασική κατευθυντήρια γραμμή την υγεία, τη σωστή διατροφή, την άσκηση, την εξάλειψη κακών συνηθειών (κάπνισμα και αλκοόλ), τη μείωση του άγχους, τη ορθή φυσική σας κατάσταση και φυσικά, τη βέλτιστη ψυχολογική σας κατάσταση. Ο χρόνος είναι με το μέρος σας και μπορούμε να το αποδείξετε έμπρακτα.

Πηγή: myworld

0 σχόλια »

Leave your response!